ushtrim nga puna praktike

Download Ushtrim Nga Puna Praktike

Post on 13-Apr-2015

65 views

Category:

Documents

4 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

USHTRIM NGA PRAKTIKA PROFESIONALEProfili arsimor: Instalues ujsjellsi dhe kanalizimi Niveli i dyt (Kl. 12)

Nxnsi: _______________________________________Data: ____________ a.- Detyra praktike:

Ushtrimi nr. 01/aT punohet n mnyr t pavarur pjesa e rrjetit t instalimit nga tubat e zinkuar me diametr sipas prmasave t dhna n skic. Pr realizimin e suksesshm te detyrs krkohet: - t prshkruhet ecuria e puns - t przgjidhet materiali i nevojshm (lista e materialit) - t przgjedhin veglat e nevojshme t puns - t caktohen gjatsit pr prerje t tubave - t filetohen skajet e tubave - t formohen lidhjet e tubave me rekorderi - t kontrollohen prmasat e instalimit t rrjetit sipas skics - t kontrollohen lidhjet e formuara - t respektohen masat pr mbrojtje n pun dhe ruajtje t mjedisit Koha e punimit: 90 minuta

Profili arsimor / INSTALUES UJSJELLSI DHE KANALIZIMI

Riza Haxhiu, inxh i dipl. i mak.

USHTRIM NGA PRAKTIKA PROFESIONALEProfili arsimor: Instalues ujsjellsi dhe kanalizimi Niveli i dyt (Kl. 12)

Nxnsi: _______________________________________Data: ____________ a.- Detyra praktike:

Ushtrimi nr. 01/bT punohet n mnyr t pavarur pjesa e rrjetit t instalimit nga tubat e zinkuar me diametr sipas prmasave t dhna n skic. Pr realizimin e suksesshm te detyrs krkohet: - t prshkruhet ecuria e puns - t przgjidhet materiali i nevojshm (lista e materialit) - t przgjedhin veglat e nevojshme t puns - t caktohen gjatsit pr prerje t tubave - t filetohen skajet e tubave - t formohen lidhjet e tubave me rekorderi - t kontrollohen prmasat e instalimit t rrjetit sipas skics - t kontrollohen lidhjet e formuara - t respektohen masat pr mbrojtje n pun dhe ruajtje t mjedisit Koha e punimit: 90 minuta

Profili arsimor / INSTALUES UJSJELLSI DHE KANALIZIMI

Riza Haxhiu, inxh i dipl. i mak.

USHTRIM NGA PRAKTIKA PROFESIONALEProfili arsimor: Instalues ujsjellsi dhe kanalizimi Niveli i dyt (Kl. 12)

Nxnsi: _______________________________________Data: ____________ a.- Detyra praktike:Ushtrimi nr.

02/a

T punohet n mnyr t pavarur pjesa e rrjetit t instalimit nga tubat e zinkuar me diametr sipas prmasave t dhna n skic. Pr realizimin e suksesshm te detyrs krkohet: - t prshkruhet ecuria e puns - t przgjidhet materiali i nevojshm (lista e materialit) - t przgjedhin veglat e nevojshme t puns - t caktohen gjatsit pr prerje t tubave - t filetohen skajet e tubave - t formohen lidhjet e tubave me rekorderi - t kontrollohen prmasat e instalimit t rrjetit sipas skics - t kontrollohen lidhjet e formuara - t respektohen masat pr mbrojtje n pun dhe ruajtje t mjedisit -

Profili arsimor / INSTALUES UJSJELLSI DHE KANALIZIMI

Riza Haxhiu, inxh i dipl. i mak.

USHTRIM NGA PRAKTIKA PROFESIONALEProfili arsimor: Instalues ujsjellsi dhe kanalizimi Niveli i dyt (Kl. 12)

Nxnsi: _______________________________________Data: ____________ a.- Detyra praktike:Ushtrimi nr.

02/b

T punohet n mnyr t pavarur pjesa e rrjetit t instalimit nga tubat e zinkuar me diametr sipas prmasave t dhna n skic. Pr realizimin e suksesshm te detyrs krkohet: - t prshkruhet ecuria e puns - t przgjidhet materiali i nevojshm (lista e materialit) - t przgjedhin veglat e nevojshme t puns - t caktohen gjatsit pr prerje t tubave - t filetohen skajet e tubave - t formohen lidhjet e tubave me rekorderi - t kontrollohen prmasat e instalimit t rrjetit sipas skics - t kontrollohen lidhjet e formuara - t respektohen masat pr mbrojtje n pun dhe ruajtje t mjedisit Koha e punimit: 90 minuta

Profili arsimor / INSTALUES UJSJELLSI DHE KANALIZIMI

Riza Haxhiu, inxh i dipl. i mak.

USHTRIM NGA PRAKTIKA PROFESIONALEProfili arsimor: Instalues ujsjellsi dhe kanalizimi Niveli i dyt (Kl. 12)

Nxnsi: _______________________________________Data: ____________ a.- Detyra praktike:Ushtrimi nr.

03/

T punohet n mnyr t pavarur pjesa e rrjetit t instalimit nga tubat e zinkuar me diametr sipas prmasave t dhna n skic. Pr realizimin e suksesshm te detyrs krkohet: - t prshkruhet ecuria e puns - t przgjidhet materiali i nevojshm (lista e materialit) - t przgjedhin veglat e nevojshme t puns - t caktohen gjatsit pr prerje t tubave - t filetohen skajet e tubave - t formohen lidhjet e tubave me rekorderi - t kontrollohen prmasat e instalimit t rrjetit sipas skics - t kontrollohen lidhjet e formuara - t respektohen masat pr mbrojtje n pun dhe ruajtje t mjedisit Koha e punimit: 90 minuta

Profili arsimor / INSTALUES UJSJELLSI DHE KANALIZIMI

Riza Haxhiu, inxh i dipl. i mak.

USHTRIM NGA PRAKTIKA PROFESIONALEProfili arsimor: Instalues ujsjellsi dhe kanalizimi Niveli i dyt (Kl. 12)

Nxnsi: _______________________________________Data: ____________ a.- Detyra praktike:

Ushtrimi nr. 04T punohet n mnyr t pavarur pjesa e rrjetit t instalimit nga tubat e zinkuar me diametr sipas prmasave t dhna n skic. Pr realizimin e suksesshm te detyrs krkohet: - t prshkruhet ecuria e puns - t przgjidhet materiali i nevojshm (lista e materialit) - t przgjedhin veglat e nevojshme t puns - t caktohen gjatsit pr prerje t tubave - t filetohen skajet e tubave - t formohen lidhjet e tubave me rekorderi - t kontrollohen prmasat e instalimit t rrjetit sipas skics - t kontrollohen lidhjet e formuara - t respektohen masat pr mbrojtje n pun dhe ruajtje t mjedisit

Koha e punimit: 120 minutaProfili arsimor / INSTALUES UJSJELLSI DHE KANALIZIMI Riza Haxhiu, inxh i dipl. i mak.

USHTRIM NGA PRAKTIKA PROFESIONALEProfili arsimor: Instalues ujsjellsi dhe kanalizimi Niveli i dyt (Kl. 12)

Nxnsi: _______________________________________Data: ____________ a.- Detyra praktike:Ushtrimi nr.

05

T punohet n mnyr t pavarur pjesa e rrjetit t instalimit nga tubat e zinkuar me diametr sipas prmasave t dhna n skic. Pr realizimin e suksesshm te detyrs krkohet: - t prshkruhet ecuria e puns - t przgjidhet materiali i nevojshm (lista e materialit) - t przgjedhin veglat e nevojshme t puns - t caktohen gjatsit pr prerje t tubave - t filetohen skajet e tubave - t formohen lidhjet e tubave me rekorderi - t kontrollohen prmasat e instalimit t rrjetit sipas skics - t kontrollohen lidhjet e formuara - t respektohen masat pr mbrojtje n pun dhe ruajtje t mjedisit Koha e punimit: 120 minuta

Profili arsimor / INSTALUES UJSJELLSI DHE KANALIZIMI

Riza Haxhiu, inxh i dipl. i mak.

USHTRIM NGA PRAKTIKA PROFESIONALEProfili arsimor: Instalues ujsjellsi dhe kanalizimi Niveli i dyt (Kl. 12)

Nxnsi: _______________________________________Data: ____________ a.- Detyra praktike:Ushtrimi nr.

06

T punohet n mnyr t pavarur pjesa e rrjetit t instalimit nga tubat e zinkuar me diametr sipas prmasave t dhna n skic. Pr realizimin e suksesshm te detyrs krkohet: - t prshkruhet ecuria e puns - t przgjidhet materiali i nevojshm (lista e materialit) - t przgjedhin veglat e nevojshme t puns - t caktohen gjatsit pr prerje t tubave - t filetohen skajet e tubave - t formohen lidhjet e tubave me rekorderi - t kontrollohen prmasat e instalimit t rrjetit sipas skics - t kontrollohen lidhjet e formuara - t respektohen masat pr mbrojtje n pun dhe ruajtje t mjedisit Koha e punimit: 120 minuta

Profili arsimor / INSTALUES UJSJELLSI DHE KANALIZIMI

Riza Haxhiu, inxh i dipl. i mak.

USHTRIM NGA PRAKTIKA PROFESIONALEProfili arsimor: Instalues ujsjellsi dhe kanalizimi Niveli i dyt (Kl. 12)

Nxnsi: _______________________________________Data: ____________ a.- Detyra praktike:Ushtrimi nr.

07

T punohet n mnyr t pavarur pjesa e rrjetit t instalimit nga tubat e zinkuar me diametr ose tuba xhakomini me diametr 16 mm sipas prmasave t dhna n skic. Pr realizimin e suksesshm te detyrs krkohet: - t prshkruhet ecuria e puns - t przgjidhet materiali i nevojshm (lista e materialit) - t przgjedhin veglat e nevojshme t puns - t caktohen gjatsit pr prerje t tubave - t filetohen skajet e tubave - t formohen lidhjet e tubave me rekorderi - t kontrollohen prmasat e instalimit t rrjetit sipas skics - t kontrollohen lidhjet e formuara - t respektohen masat pr mbrojtje n pun dhe ruajtje t mjedisit Koha e punimit: 120 minuta

Profili arsimor / INSTALUES UJSJELLSI DHE KANALIZIMI

Riza Haxhiu, inxh i dipl. i mak.

USHTRIM NGA PRAKTIKA PROFESIONALEProfili arsimor: Instalues ujsjellsi dhe kanalizimi Niveli i dyt (Kl. 12)

Nxnsi: _______________________________________Data: ____________ a.- Detyra praktike:Ushtrimi nr.

08

T punohet n mnyr t pavarur pjesa e rrjetit t instalimit nga tubat e zinkuar me diametr sipas prmasave t dhna n skic. Pr realizimin e suksesshm te detyrs krkohet: - t prshkruhet ecuria e puns - t przgjidhet materiali i nevojshm (lista e materialit) - t przgjedhin veglat e nevojshme t puns - t caktohen gjatsit pr prerje t tubave - t filetohen skajet e tubave - t formohen lidhjet e tubave me rekorderi - t kontrollohen prmasat e instalimit t rrjetit sipas skics - t kontrollohen lidhjet e formuara - t respektohen masat pr mbrojtje n pun dhe ruajtje t mjedisit Koha e punimit: 420 minuta

Profili arsimor / INSTALUES UJSJELLSI DHE KANALIZIMI

Riza Haxhiu, inxh i dipl. i mak.

USHTRIM NGA PRAKTIKA PROFESIONALEProfili arsimor: Instalues ujsjellsi dhe kanalizimi Niveli i dyt (Kl. 12)

Nxnsi: _______________________________________Data: ____________ a.- Detyra praktike:Ushtrimi nr.

09

T punohet n mnyr t pavarur pjesa e rrjetit t instalimit nga tubat e zinkuar me diametr sipas prmasave t dhna n skic. Pr realizimin e suksesshm te detyrs krkohet: - t prshkruhet ecuria e puns - t przgjidhet materiali i nevojshm (lista e materialit) - t przgjedhin veglat e nevojshme t puns - t caktohen gjatsit pr prerje t tubave - t filetohen skajet e tubave - t formohen lidhjet e tubave me rekorderi - t kontrollohen prmasat e instalimit t rrjetit sipas skics - t kontr

Recommended

View more >